Afbeelding

Mannen in onze regio zijn het grootst geschapen

Regio 94 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Mannen in onze regio zijn gemiddeld het grootst geschapen van Nederland. Dat blijkt uit het Nationale Condoomonderzoek van de webshop Condoom-Anoniem.

Inwoners van onze regio kopen de meeste XXL condooms van Nederland. Maar let op: dit betekent niet dat de mannen hier de grootste omtrek hebben, omdat het aantal gekochte condooms in kleinere maten de gemiddelde maat van de mannen daar naar beneden haalt.

Vlagtwedde
Gekeken naar gemeenten worden in Vlagtwedde de meeste condooms gebruikt per 100 inwoners. Kijken we naar de provincies, dan wordt in Groningen het meest veilig gevreeën.

Swalmen
Kijken we naar de verhoudingen van de gekochte maten condooms in gemeenten, dan hebben mannen in de gemeente Swalmen de kleinste omtrek. Kijken we naar provincies, dan hebben mannen in Drenthe de dunste. Of zijn zij zich er het meest van bewust dat een goed passend condoom fijner en veiliger is?

Groningen
Delen we alle condoommaten in volgens de maten S, M, L, XL en XXL, dan zien we dat naar verhouding de mannen van de provincie Groningen de dikste hebben. Als we gemeenten met elkaar vergelijken dan hebben de Muidense mannen de grootste omtrek.

Image and video hosting by TinyPic

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant