Afbeelding

Kees van der Helm Award: aanmelden kan nog net

Actueel 73 keer gelezen

VNO-NCW Oostland zal dit jaar voor de eerste keer de Kees van der Helm Award toekennen. Het toekennen van deze award is ter nagedachtenis aan de vorig jaar overleden grondlegger van de regio Oostland binnen VNO-NCW West.

Doel van deze award is ondernemers uit de regio Oostland een podium te geven, om hier anderen te kunnen inspireren met hun visie, passie en excellent ondernemerschap vanuit het gedachtegoed van Kees van der Helm. Op persoonlijke titel kan men een ondernemer of onderneming hiervoor nomineren.  De jury zal tijdens het miljoenenontbijt op 21 september de drie genomineerden bekend maken die opgaan voor de eindstrijd. De jury zal deze drie bedrijven bezoeken. Op bijgaande foto twee juryleden, Gijs van der Helm, zoon van Kees, en Ilone Ammerlaan, voorzitter van VNO NCW Oostland, dat destijds is opgericht op initiatief van Kees van der Helm. 

De Kees van der Helm Award zal ieder jaar in het teken staan van één van zijn specifieke ondernemerskenmerken. Voor 2016 is het criterium 'anderen inspireren'. Dit wordt verbonden aan de geleverde prestaties van deze ondernemer/ onderneming. Belangrijk in het toekennen van deze award is vooral het 'waarom' van het nomineren. Het nomineren van iemand voor deze award vergt een toelichting die onder andere voldoet aan onderstaande criteria:

Wie en waarom nomineer je deze ondernemer/onderneming?

Hoe heeft deze ondernemer/onderneming anderen geïnspireerd?

Onderbouw met voorbeelden hoe de ondernemer/onderneming anderen heeft geïnspireerd?

De ondernemer/onderneming komt uit de regio Oostland*

De Kees van der Helm Award 2016 wordt uitgereikt aan de onderneming/ondernemer die volgens de jury op een vakkundige en unieke wijze 'anderen heeft weten te inspireren'.

Op 15 december tijdens de eindejaarsbijeenkomst reikt VNO NCW Oostland de award uit aan de winnaar! Wil je iemand nomineren? Ga naar www.keesvanderhelm.nl/award. Nomineren is mogelijk tot uiterlijk 1 juli. Tot vanavond 24.00 uur dus!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant