Afbeelding

Speeddaten en barbecuen op bouwlocatie

Actueel 66 keer gelezen

Een leuk idee van Van der Kooij Vastgoed om al voor het slaan van de eerste paal voor het project Laan van Klapwijk te werken aan de sociale cohesie.

Donderdag 23 juni waren alle kopers cq toekomstige bewoners uitgenodigd voor een barbecue op de bouwlocatie tussen Klapwijk en Ackerswoude waar bouwer Van Erk in september hoopt te kunnen beginnen met de bouw van 24 tweekappers en vier vrijstaande woningen.

Voordat de kopers – deels uit Pijnacker en deels uit omringende dorpen en steden dichtbij en verder weg – aan de barbecue begonnen, werden ze aan een speeddatetafel gezet om elkaar in een paar minuten tijd beter te leren kennen. Een professionele speeddate-organisator was ingehuurd voor begeleiding en het bijtijds doorschuiven. Het speeddaten verliep prima en vervolgens kon de barbecue niet meer stuk.

Voor het feestje was een tent neergezet en als die zou wegwaaien, was er nog een naburige loods geregeld als uitwijklocatie. Zo ver kwam het niet: geen onweer, hagel of heftige regenbuien deze keer. Meer over het project en het feestje in de Goed Wonen-bijlage in Heraut en Telstar/Eendracht van woensdag 29 juni. (foto Cok van den Berg) 

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant