De kapperszaak werd vandaag ontruimd.
De kapperszaak werd vandaag ontruimd.

Kapper weg en bloemenwinkel gesloten

Actueel 165 keer gelezen

Pijnacker - De kapsalon op het hoekje van het Emmapark en de Kerkweg is vandaag leeg geruimd. Een verhuisbedrijf nam het volledige interieur mee.

De salon werd onlangs overgenomen, maar bleek naar verluidt niet rendabel. Ondernemers hopen dat het pand snel weer invulling krijgt, maar het bestemmingsplan laat niet van alles toe. "Horeca mag bijvoorbeeld al niet", zo zegt een ondernemer. "Dat hele bestemmingsplan is eigenlijk niet meer van deze tijd", zo vindt hij. 

Bloemenhoek
Ook de deuren van de bloemenwinkel op het Raadhuisplein bleven vandaag gesloten. Op Facebook vragen klanten wat er allemaal aan de hand is, maar vooralsnog is er niets bekend gemaakt. De bloemen en planten staan nog in de winkel. Het bedrijf was telefonisch niet bereikbaar voor commentaar. Laten we hopen dat alles woensdag weer draait.

Groente- en fruitwinkel
Een mooie invulling voor de voormalige kapperszaak is wellicht een betaalbare groente- en fruitwinkel. Een poll onder ruim 600 lezers van Telstar Online laat zien dat bijna 70 procent een groenteman op het dorp mist. Ook de roep om een viswinkel klinkt. Wellicht een mooie combinatie? Tot die tijd: wees loyaal en koop lokaal!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Bij de Bloemenhoek stonden klanten vandaag voor een gesloten deur.

Image and video hosting by TinyPic

De kapsalon is leeg.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant