Afbeelding

Gestolen auto gevonden in Rijswijk

Actueel 151 keer gelezen

Pijnacker - De politie heeft nabij winkelcentrum de Boogaard in Rijswijk een gestolen auto gevonden die vrijdag op zaterdag was gestolen in Pijnacker.

De wagen werd afgelopen weekend gestolen in de wijk Tolhek. De eigenaar wil iedereen bedanken die heeft geholpen met zoeken en het bericht op Telstar Online heeft gedeeld.

De auto heeft alleen wat bumperschade, maar opmerkelijk genoeg lagen zelfs de persoonlijke bezittingen van de dorpsgenoot nog in de wagen. De teamchef van bureau Pijnacker-Nootdorp laat weten dat het onderzoek naar de dader(s) in volle gang is.

Hoge beloning
De zoektocht naar een witte Golf GTI in Nootdorp gaat overigens onverminderd door. Er ligt een beloning van maar liefst 2500 euro klaar voor de gouden tip. Klik hier voor meer achtergronden. 

Image and video hosting by TinyPic

De wagen werd aangetroffen in Rijswijk. Foto: Politie

Image and video hosting by TinyPic

Deze wagen werd vannacht in Nootdorp gestolen. De dader reed de wagen van een talud op de A13 en werd opgepakt. Foto: Ronny van Gijzen

Image and video hosting by TinyPic


Ben jij ook het slachtoffer van een dergelijke diefstal? Wij plaatsen gratis een oproepje op deze site, soms met groot succes. Mail ons gerust via redactie@telstar-uitgeverij.nl. Telstar Online bereikt dagelijks duizenden inwoners van Pijnacker-Nootdorp.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant