Afbeelding

Viergang Suikerchallenge gaat van start!

Algemeen 156 keer gelezen

ADVERTENTIE - Donderdag 2 juni om 19.00 uur is de kick-off van alweer de 6e Viergang Suikerchallenge. Aart van der Lely geeft een zeer interessante lezing over "suikers". Tijdens de lezing leer je alles over de waar- en onwaarheden over suikers, waar suikers allemaal in zitten en wat ze met ons lijf doen.

De lezing is gratis te bij te wonen en voor iedereen toegankelijk. Ook als je geen lid bent van de sportcentrum Viergang. Om een zitplaats te bemachtigen dient er wel aangemeld te worden via Facebook of fitness@viergang.nl. Het bijwonen van de lezing is geen vereiste of verplichting om mee te doen aan de Viergang Suikerchallenge.

De Viergang Suikerchallenge zelf start in het weekend van 4 en 5 juni. In de vorige edities verloren ruim 450 mensen tientallen centimeters in omvang en gemiddeld 2,1 kg vetmassa per persoon. Heb je last van verschillende klachten zoals gebrek aan energie, drang naar zoet, vaak hoofdpijn, darmklachten, de overgang, huidklachten of diabetes type 2? Lukt het maar niet om af te vallen of wil je je gewoon vitaler voelen? Dan is het zeker de moeite waard om mee te doen!

Meten en wegen
Suiker wordt steeds vaker in verband gebracht met deze klachten. Veel klachten kunnen door het suiker bewust leven je symptomen verminderen of zelfs laten verdwijnen. De Viergang Suikerchallenge is een cursus van 4 weken waarin we je gaan leren wat suikers zijn, wat suikers met je doen en hoe je suiker bewust kunt leven. De Viergang Suikerchallenge start met een weeg en meet moment en een fit test. Het tijdstip van deze test bepaald in welk team je terecht komt en wie de coach  daarvan is. Je krijgt gelijk jouw Viergang Suikerchallenge t-shirt mee in de kleur van jouw team. De coaches Kim, Linda, Nadine, Johan, Roos en Sjors staan de gehele Viergang Suikerchallenge voor je klaar en zijn benaderbaar via de groepsapp die per team wordt aangemaakt. Voor eventuele persoonlijke vragen zijn ze ook via de mail bereikbaar.

Bewuster leven
Iedere deelnemer krijgt een boekje mee waar opdrachten en informatie in staan om elke week een stukje suiker bewuster te leven. We adviseren je om 2 a 3 keer per week te sporten tijdens de Viergang Suikerchallenge. De Challenge les op zaterdag 12.15 uur en de Challenge Bootcamp op zondag om 10.00 uur en woensdag om 9.15 uur zijn daarvoor leuke mogelijkheden. Deze lessen  zijn inbegrepen in het Viergang Suikerchallenge pakket en zijn een geweldig leuke manier om samen met je teamgenoten de challenge aan te gaan. Elke deelnemer krijgt daarnaast ook nog een 4 rittenkaart om tijdens de Viergang Suikerchallenge andere lessen te proberen. Denk hierbij aan pilates, Spinning, Kickfun, fitness e.d. Zelf sporten buiten de Viergang mag ook meegerekend worden als sportmoment. Zolang er maar minimaal één sportmoment vanuit de Viergang is.

Vragenuur
Na elke Challenge les op zaterdag is er een inloop vragenuurtje in het restaurant van de Viergang met de coaches. Een van de coaches bespreekt dan de onderwerpen van die week en is een uur beschikbaar voor al jullie vragen. Het laatste weekend van de Viergang Suikerchallenge, 2 en 3 juli, bestaat weer uit het weeg en meet moment en de fit test. Je zult versteld staan wat je in die vier weken al bereikt hebt! Laat staan als je hier de rest van je leven op jouw eigen manier mee verder kunt gaan.

Aanmelden
Onze ervaring leert dat het zelfstandig verder gaan met suikerbewust leven de grootste valkuil is. Daarom bieden  we je, na minimaal drie weken na de Viergang Suikerchallenge, een derde weeg en meet moment en fit test aan. Hierin zit gelijk een klein persoonlijk vervolg consult in. Dit derde moment is op elk tijdstip in te plannen bij de Viergang. Wil je meer informatie of wil je jezelf inschrijven kijk dan op www.viergang.nl of neem contact met ons op via 015-3615444.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant