Afbeelding

Heeft u uw Parade lot al geactiveerd?

Algemeen 76 keer gelezen

ADVERTENTIE - De afgelopen twee weken hebben de winkeliers van Winkelcentrum Parade Nootdorp loten uitgedeeld voor de Parade loterij. Met deze loten maakt u kans op vele mooie prijzen. Heeft u uw loten al geactiveerd? Activeren kan nog t/m 31 mei a.s. via de facebookpagina www.facebook.com/winkelcentrumparade of via http://woobox.com/5yaguh.

De winnaars krijgen in de eerste week van juni bericht. Na het activeren van uw lot maakt u kans op diverse prijzen, zoals shoptegoed, diverse cadeaukaarten van winkeliers (o.a. Bruna, Tokop Parade, Van Haren, Bloeiend en VIS Nootdorp en Sport 2000), lekkernijen van de beide bakkers, diverse kledingstukken van o.a. Smit Mode en Studio Mo en nog veel meer! De volledige lijst me prijzen kunt u terugvinden op de website http://www.parade-nootdorp.nl/news/70/63/Start-Parade-loterij.

Daarnaast doneert de winkeliersvereniging voor elke activatie €0,15 aan het goede doel: Ipse de Bruggen, gehandicaptenzorg. De prijzen worden op zaterdag 18 juni uitgereikt, tijdens de vaderdagactiviteiten. Ook wordt dan de cheque overhandigd aan Ipse de Bruggen.

Winkelcentrum Parade Nootdorp; Dorpse Gezelligheid, Stadse Allure! Kijk op onze website www.parade-nootdorp.nl en volg ons op Twitter en Facebook.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant