Afbeelding

53e Avondvierdaagse Pijnacker in de startblokken

Sport 50 keer gelezen

Pijnacker - Volgende week maandag 30 mei gaat de avondvierdaagse 2016 in Pijnacker van start. Meer dan duizend kinderen en volwassenen gaan de uitdaging aan om in één week vier keer een flink stuk te wandelen.

Op vrijdag 3 juni is de feestelijke intocht. Begeleid door 3 muziekkorpsen (Forum Hadriani uit Voorburg, Marchingband Tamarco uit Leiderdorp en Showbrassband Thalita uit Vlaardingen) lopen vanaf 20.00 uur de deelnemers de laatste 2,5 kilometer vanuit Tolhek langs de Weidevogelhof naar Het Baken (hoek Oranjelaan/Rivierenlaan).

(Voor)inschrijven is nog mogelijk. Voorinschrijven kan door uiterlijk op donderdag 26 mei 4,50 euro per deelnemer over te maken op bankrekening: NL23 RABO 0354 4092 20 t.n.v. Stichting WandelEvenementen Pijnacker. Vermeld daarbij de naam/namen deelnemer(s) en hoeveelste keer er wordt deelgenomen aan de avondvierdaagse. Inschrijven is ook mogelijk op maandag 30 en dinsdag 31 mei. Maar dan is de prijs 5,50 euro p.p. Iedere deelnemer ontvangt na afloop een mooie medaille.

De wandelingen starten elke dag om 18.00 uur vanaf Het Baken (Het Baken 2 in Pijnacker). Je kunt kiezen voor 3 verschillende afstanden (2,5; 5 en 10 km per avond). Op de slotavond gelden andere starttijden. Kijk voor meer informatie op weppijnacker.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant