Jan Wenteler was zichtbaar onder de indruk. Foto: DSVP
Jan Wenteler was zichtbaar onder de indruk. Foto: DSVP

Jan Wenteler erelid DSVP

Sport 135 keer gelezen

Pijnacker - Telstar-columnist en verslaggever Jan Wenteler is dinsdagavond benoemd tot erelid van voetbalvereniging DSVP. Voorzitter Peter de Jong overhandigde Jan een oorkonde en een grote bos bloemen.

"Jan, ik open deze ALV met de woorden dat dit de 69e ledenvergadering is vanaf de oprichting van DSVP in 1948. Je bent de enige aanwezige DSVP-er die al vanaf de oprichting in 1948 lid is en de meeste van deze vergaderingen hebt bijgewoond", vertelde de Jong. 

Inzet
"Op de oude Boezemweg beheerde je de kantine en was je terreinknecht. Later werd je PR-functionaris en maakte je radioverslagen. Ook vulde je diverse bestuursfuncties in en nog steeds schrijf je over DSVP in de Telstar en op de site van Haaglandenvoetbal. Als dank voor je jarenlange inzet heeft het bestuur besloten je tot erelid te benoemen", aldus Peter de Jong in een volle kantine van de lokale voetbalclub aan de Sportlaan.

Ereleden
In totaal heeft DSVP 12 ereleden, waarvan acht nog in leven. Dat zijn Dick Advocaat, Dick Grootenboer, John Venix, Hilbert Keizer, Koos de Vries, Arie Hoogerdijk, en Jan Wenteler. Eerder, maar reeds overleden: Cees van der Dussen, Piet Tichem. Cor de Roos en (mede) oprichter dominee Van Dam.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant