Voetbal in Nootdorp

Sport 61 keer gelezen

Beide Nootdorpse voetbalclubs speelde afgelopen weekend een uitwedstrijd. SV Nootdorp ging op bezoek in en bij Voorschoten'97 en kwam zonder punten weer naar huis. Voorschoten kon in de eerste helft uitlopen naar een 2-0 voorsprong.

Na de thee wist Manuela Marcley het nog een beetje spannend te maken door de aansluitingstreffer aan te tekenen. Door de winst van Argon komt er geen beslissingsduel om het kampioenschap en kan Nootdorp zich gaan richten op de nacompetitie voor promotie naar de Hoofdklasse.

RKDEO ging tweede Pinksterdag een stukje verder richting Lisse en kwamen ook met een verliespartij terug naar Nootdorp. De ploeg van vertrekkend trainer Stefan Koegler begon goed toen Tom Simonis in de zesde minuut de score opende. Na een half uur spelen maakte Lisse gelijk en vlak na de doelwisseling kwam Lisse op voorsprong en kon nog uitlopen naar een 3-1.

Met nog twintig minuten op de klok mocht Rob van Hagen een penalty nemen die hij ook verzilverde en zat er een gelijkspel nog steeds in, maar het scorebord kwam niet meer in verandering, eindstand 3-2. RKDEO eindigde op de achtste plaats en speelt volgend jaar weer tweede klasse.