Afbeelding

DSVP leeft nog, met dank aan de concurrent

Sport 45 keer gelezen

Pijnacker - DSVP zal moeten winnen tegen de kampioen Te Werve, met die boodschap ging men het veld op. De eerste helft was het speelbeeld dat DSVP niet wilde verliezen en Te Werve gaf niet alles om te winnen.

In de 42e minuut werd een vrije trap benut door Te Werve die een gaatje vond naast de muur en zo de keeper van DSVP verschalkte. 1-0. Tevens de ruststand.

De tweede helft gaf een ander beeld, er werd nog harder gewerkt door DSVP en Te Werve wilde aan alle onzekerheid een einde maken en ging op zoek naar de tweede treffer. In de 70e minuut kreeg Rob Meijer de bal Van Hozan Hussaini die de keeper omspeelde en zo dan toch de gezochte tegentreffer kon maken. Nog die zelfde minuut kon Rob zelfs de 1-2 maken, maar helaas. Ook was daar het vliegende schot van Kevin Roepman die maar net naast ging en eigenlijk een beter lot had verdiend.

De laatste minuten waren inmiddels aangebroken, het werd spannend. Een corner van Te Werve werd door een vrijstaande Te Werve speler ingekopt. En daarmee werd de eindstand bereikt 2-1. Een wedstrijd zonder cadeaus, behalve de kampioensbloemen. DSVP is met deze eindstand veroordeeld door het spelen van promotie/degradatie duels.