Foto: Martijn Mastenbroek
Foto: Martijn Mastenbroek

Online boodschappen doen bij PLUS Zondag

Algemeen 175 keer gelezen

ADVERTENTIE - Boodschappen doen bij PLUS Zondag kan nu ook online via het geheel vernieuwde plus.nl. Thuis of op kantoor bestelt u de boodschappen, die onze medewerkers vervolgens afleveren. Online vindt u hetzelfde assortiment, dezelfde service en dezelfde prijzen als in de winkel. Zo maakt PLUS Zondag boodschappen doen nog gemakkelijker. 

"Vertrouwde mensen, een vertrouwd assortiment en een vertrouwde service. Dat is wat u van ons gewend bent en wat we ook online kunnen bieden. We heten onze klanten dan ook van harte welkom om bij ons online boodschappen te doen", zegt Sabine Zondag. 

Boodschappen
PLUS Zondag heeft een eigen online omgeving op het vernieuwde plus.nl, waar u alle voor u relevante informatie vindt. Denk aan aanbiedingen en acties, het laatste nieuws en de mogelijkheid een boodschappenlijst te maken die u vervolgens op uw mobiel in de winkel bekijkt. Om het maken van de boodschappenlijst extra makkelijk te maken heeft de vernieuwde website een handige functie: de Boodschappenhulp. Het is namelijk niet nodig een volledige productnaam in te voeren. Enkel de termen 'brood', 'melk' of 'kaas' zijn al voldoende om de producten voor u te selecteren. 

Goedkoper boodschappen doen
De nieuwe website biedt een unieke optie waarmee u de dagelijkse boodschappen nog voordeliger doet: de 'Goedkoper maken'-functie. Voeg uw boodschappen toe aan uw lijstje en PLUS toont vergelijkbare producten tegen een lagere prijs.

Inspiratie 
Naast het online boodschappen doen, kunt u online terecht voor de nodige inspiratie. Heeft u binnenkort een feestje? Zoekt u naar de ideale zondagsbrunch? PLUS biedt online volop ideeën. De producten op uw lijstje bestelt u eenvoudig online of neemt u als reminder mee op uw mobiel naar de winkel. Ook qua recepten leeft u zich uit op de vernieuwde website; met duizenden recepten zit er altijd wel iets voor u bij. 

  • De vernieuwde website is nu te bereiken via het vertrouwde plus.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant