Afbeelding

Kok Wonen en Lifestyle staat voor kwaliteit en service

Algemeen 241 keer gelezen

ADVERTENTIE - Kok Wonen en Lifestyle is al 38 jaar een begrip in Pijnacker en omgeving. Het grote assortiment PVC-vloeren, tapijt, vinyl, behang, vele soorten raambekleding en het advies van de stylistes, maken het voor u gemakkelijk om een woning van top tot teen in te richten.

Al vele jaren is Kok Wonen en Lifestyle dealer van verschillende merken PCV vloeren. Een PVC vloer heeft een natuurgetrouwe uitstraling, is waterbestendig, heeft een hoge slijtvastheid, is geschikt voor vloerverwarming en koeling en is zeer gemakkelijk in het onderhoud. Niet voor niets dus, dat de PVC vloer momenteel één van de meest geliefde vloeren is. Door de vele hout- en tegelprints, is er voor iedere stijl wel een mooie PVC vloer te vinden. Van klassiek eiken tot stoere verweerde vloerdelen, alles is momenteel mogelijk. Daarnaast worden alleen de beste kwaliteiten PVC door Kok Wonen en Lifestyle verkocht. Op die manier kunnen wij garanderen dat het eindresultaat er strak en naar alle tevredenheid bij ligt.

Raambekleding
Naast de vloer is de raambekleding ook zeer belangrijk bij de inrichting van een woning. Naast overgordijnen, vitrages, inbetweens en vouwgordijnen, kun je ook kiezen voor strakke duo-rolgordijnen, houten jaloezieën, duette's, plissés of gepersonaliseerde rolgordijnen. Legio mogelijkheden om de ramen mooi te bekleden. De merken Holland Haag, Toppoint, Eijffnger, JAB en ADO gordijnen, zijn alom vertegenwoordigd bij Kok Wonen en Lifestyle. Voor de strakkere raambekleding kunt u uw hart ophalen bij de merken Sunway, Toppoint, Luxafl ex en Zonnelux. De afgelopen jaren zagen we vooral veel basic kleuren binnen de raambekleding. De nieuwe trends laten steeds meer kleur zien, waardoor ook de raambekleding weer wat gedurfder mag zijn. We gaan dan ook steeds meer kleurrijke stoffen zien die weer prima combineren bij de nieuwe behangsoorten.

Behang
Want ook voor behang kunt u bij Kok Wonen en Lifestyle terecht. Door de vele nieuwe productietechnieken wordt de uitstraling van behang steeds mooier en kun je af en toe spreken van echte kunstwerken aan de muur. Momenteel zijn de oude meesters weer in opkomst. Mooie oude schilderijen worden in de prints van het behang verwerkt. Hierdoor krijgt u warme en diepe kleuren op de muur in veelal mooie en levendige structuren.

Ook zelf behangen is tegenwoordig geen probleem met het vliesbehang. Even de muur insmeren en het behang vanaf de rol zo op de muur plakken. Hierdoor is het ook makkelijk om een behangetje met een mooi patroon zelf te plakken. Er is keuze genoeg in de merken. Hooked on Walls, BN Wallcovering, Eijffnger, Arte, Wall is You, Onszelf behang, Kok Wonen en Lifestyle heeft ze allemaal. Voor alle vragen en adviezen met betrekking tot uw woninginrichting, kunt u ten alle tijden bij Kok Wonen en Lifestyle binnen lopen. U kunt ook een afspraak maken met één van de adviseurs/stylistes als u wat meer tijd nodig heeft of voor een advies bij u aan huis.


Kok Wonen en Lifestyle
Stationsstraat 18 Pijnacker
015 - 369 2233
www.kokwonenenlifestyle.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant