Foto: Beeldbank Coolblue
Foto: Beeldbank Coolblue

Coolblue opent logistieke hub in Delfgauw

Actueel 309 keer gelezen

Delfgauw - Coolblue is van plan een zogenoemde logistieke hub te openen in Delfgauw. Een logistieke hub is een centraal laad- en lospunt in een distributienetwerk van waaruit goederen worden verder gestuurd.

Tot voor kort werd de bezorging van Coolblue nog uitbesteed, maar sinds dit jaar wil de webwinkel ook dat zelf verzorgen. Het bedrijf begon met de bezorgservice (CoolblueBezorgt) vanuit Brabant en Limburg, nu willen ze verder uitbreiden naar Zuid-Holland en Noord-Holland. "De beoogde logistieke hubs komen in de omgeving van Delfgauw en Oostzaan. Uit de data van Coolbue is gebleken dat deze locaties de meest gunstige ligging hebben voor de distributie tussen klanten in Zuid-Holland en Noord-Holland en het grote distributiekantoor in Tilburg", aldus een woordvoerster van Coolblue. "De exacte locatie in Delfgauw en de omvang wordt later bekend gemaakt."

Coolbue
Coolblue is de snelgroeiende onderneming achter meer dan driehonderd webshops en zeven fysieke winkels in Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Utrecht, Antwerpen en Lochristi. Via specialisten als TVstore.nl en Laptopshop.nl verkoopt het bedrijf consumentenelektronica op internet. Coolblue voegde onlangs webshops op het gebied van koken, verlichting, fitness speelgoed en outdoor toe. In 2015 behaalde het een omzet van 555 miljoen euro en is daarmee één van de grootste webwinkels van de Benelux.

Image and video hosting by TinyPic

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant