Afbeelding

Robin van der Haak in finale Kunstbende

Actueel 129 keer gelezen

Pijnacker - Afgelopen zaterdag 23 april vonden de Kunstbende Semi-Finals van Zuid-Holland plaats. Robin van der Haak uit Pijnacker mocht afgelopen zaterdag de eerste prijs in de categorie Theater in ontvangst nemen bij de Zuid-Hollandse voorronde van de Kunstbende.

De in totaal acht 1e prijs winnaars zullen onze provincie vertegenwoordigen in de landelijke Finale van Kunstbende op 18 juni in TivoliVredenburg.

"Robin maakte een korte voorstelling, getiteld 'Het is kwart over negen', een filosofische beschouwing van het alledaagse stadsleven. De jury vond het onderwerp intrigerend en vond dat de jonge kunstenaar erg goed had nagedacht over de opbouw en compositie van het stuk", vertelt een zegsvrouw van Kunstbende aan Telstar Online.

Robin van der Haak is student aan de School voor Jong Talent van het Koninklijk conservatorium in Den Haag en deed al eerder mee aan de Kunstbende, maar werd vorig jaar geselecteerd voor Fashion. "Wat bijzonder is aan hem, is dat hij vaak verschillende disciplines, Dans, Theater, Taal en Film met elkaar combineert", aldus de organisatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant