Afbeelding

Avanti verslaat koploper

Sport 124 keer gelezen

Pijnacker – Korfbalvereniging Avanti heeft door een 19-12 overwinning op koploper TOP uit Arnemuiden de spanning weer teruggebracht in de Hoofdklasse B. De ploeg uit Pijnacker heeft nu evenveel punten als TOP maar wel een wedstrijd meer gespeeld.

Avanti maakte deze wedstrijd een veel frissere en meer gedreven indruk dan de bezoekers uit Zeeland. Met een aantal fraaie doelpunten werd het publiek getrakteerd op een zeer aantrekkelijke wedstrijd. In de laatste vijf minuten voor het rustsignaal sloeg Avanti het eerste gaatje van vier doelpunten (12-8). Aan de hand van de weer veel scorende David Post liep Avanti in de tweede helft steeds verder uit en besloot de wedstrijd met een indrukwekkende 19-12 overwinning.

Doelpunten: David Post (7), Jordi van Zuidam (6), Rick van den Blink (4), Manon Ballings en Thomas Reijgersberg.