Angélique is al 27 jaar werkzaam in het schoonheidsvak.
Angélique is al 27 jaar werkzaam in het schoonheidsvak.

Hoogstraten specialist in huidverzorging

Algemeen 416 keer gelezen

ADVERTENTIE - Schoonheidsinstituut Hoogstraten sinds 1960 gevestigd in Pijnacker en in 1997 nam Angélique de schoonheidssalon over van haar moeder, gelegen aan de Boezemweg, waar zij een zeer ruim opgezette praktijk heeft met twee salons, een grote receptieruimte en een aparte wachtruimte.

De behandelingen zijn gericht op huidverbetering en ontspanning. "Ik vind het belangrijk dat cliënten een absolute huidverbetering constateren in de tijd dat ze bij mij onder behandeling zijn", zegt Angélique enthousiast, die inmiddels al 27 jaar werkzaam is in het vak. Mijn cliënten ervaren vaak een groot verschil in conditie van de huid en tevens geeft men aan dat de huid veel stabieler wordt tussen de behandelingen door. De huidverbetering toont zich vooral in egalisatie van de huid en het wegblijven van ontstekingen de huid wordt veel rustiger en gladder.

Optimale conditie
Optimale conditie van de huid wordt bereikt omdat mijn cliënten de huid thuis ook goed verzorgen. "Het is net als met sporten", zegt Angélique. "Eenmaal in de week is prima, maar daar krijg je geen goede conditie van. Met de verzorging van je huid is dat net zo! Iedere dag, zowel 's morgens, als 's avonds, is het zaak je huid zo goed mogelijk te verzorgen." Daarbij komt dan ook nog je voeding, héél belangrijk. Zo krijg je een huid in optimale conditie.


Moederdag cadeaubon: leuk om te geven... nóg leuker om te krijgen!


Medisch-cosmetische behandelingen
Een van de medisch-cosmetische behandelingen is de microdermabrasie. Dat is volgens Angélique al jarenlang een behandeling met veel effect en een zeer goed resultaat: "Waar ik de laatste jaren ook veel succes mee heb, is het behandelen en verwijderen van huid oneffenheden. Denk aan fibromen, steelwratjes, couperose, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken- en wratjes. Deze behandelingen worden niet meer vergoed door ziektekostenverzekeringen. Zo zijn ook deze huidproblemen bij schoonheidsspecialisten terechtgekomen", legt Angélique uit.

Vragen over een huidprobleem, huidverzorging of een goed advies voor uw huidverzorging thuis? Belt u dan gerust met 015-3693034 en stel je vraag of maak een afspraak.
Wilt u kennismaken met de salon? Schoonheidsinstituut Hoogstraten biedt diverse introductiebehandelingen. Neem eens een kijkje op de website www.schoonheidsinstituut-hoogstraten.nl.


info@schoonheidsinstituut-hoogstraten.nl
www.schoonheidsinstituut-hoogstraten.nl
Boezemweg 13 - 2641 KG Pijnacker - 015-3693034

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant