Afbeelding
VIDEO

Vrouw uit Pijnacker beroofd in Zwolle

Actueel 88 keer gelezen

Pijnacker - Een 42-jarige vrouw uit Pijnacker is begin dit jaar op het station in Zwolle op slinkse wijze bestolen van haar portemonnee. Kort daarna is met haar pinpas en creditcard bijna 2000 euro opgenomen. De politie toont vandaag beelden van de daders.

"Er zijn drie mannen betrokken bij de diefstal. Terwijl het slachtoffer haar OV kaart opwaardeert kijkt een van de mannen over haar schouder de pincode af. De beide andere mannen stelen haar portemonnee tijdens de hectiek van het instappen in de trein. Ze stappen vervolgens direct weer uit en verlaten gehaast het perron. Binnen vijf minuten wordt met de pas gepind bij de ABN bank tegenover het station en om 11.53 uur wordt nogmaals gepind, dit keer bij de Rabobank", vertelt een woordvoerder van het politiebureau in Zwolle aan Telstar Online.

"Gezien de samenwerking van de drie, denken wij dat ze dit niet voor het eerst hebben gedaan. Ziet men ze dus op een station; bel dan meteen 112 zodat we direct ter plaatse kunnen komen en ze mogelijk op heterdaad kunnen aanhouden." Weet u waar ze nu zijn of verbleven hebben? Bel dan met de tiplijn of Bel-M.

Image and video hosting by TinyPic

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant