Foto: Sander de Hollander
Foto: Sander de Hollander

Voetbal in Nootdorp

Sport 130 keer gelezen

Nootdorp - SV Nootdorp heeft door zelf te winnen en dat concurrent Argon gelijk speelde de koppositie kunnen pakken. De eerste helft speelde SV Nootdorp niet sterk en in de tweede helft werd na iets meer dan een uur spelen binnen 5 minuten het lot van tegenstander WV/HEDW beslecht met twee doelpunten van Marcley Manuela.

In de euforie van zijn eerste doelpunt maakte Manuela de hoekvlag deelgenoot van zijn feestvreugde wat door de arbiter van dienst niet op prijs werd gesteld en hem een gele bekeuring opleverde waardoor Manuela de volgende wedstrijd weer geschorst is. Het trainerstrio Karelse-Boereboom-Sloos heeft dus weer een kleine puzzel te leggen wie in de volgende wedstrijd plaats gaat nemen in de spitspositie. Komend weekend is beker/inhaal weekend en is SV Nootdorp vrij. Met nog vier wedstrijden te gaan wordt het noodzaak de koppositie vast te houden.

RKDEO selectie en begeleiding kreeg voorafgaand aan de thuis wedstrijd tegen VUC een brunch aangeboden door Eetcafe 1837. Eigenaresse Kim Kleyweg wenste de mannen succes en hoopte dat de brunch goed zou bekomen. Helaas maakte VUC in de openingsfase al een doelpunt en RKDEO liep achter de feiten aan en kwam niet meer tot scoren. Na vier competitie overwinningen op rij werd de positieve flow wreed doorbroken met een nipte overwinning van VUC.

Dinsdagavond heeft RKDEO nog gespeeld in de 1/8 finale van het Haaglandenvoetbal toernooi om de Sir Winston Cup tegen Die Haghe. Uitslag bij het opmaken van deze editie nog niet bekend. Evenals SV Nootdorp heeft ook RKDEO een vrije weekend.

Foto: Sander de Hollander
Foto: Sander de Hollander
Foto: Sander de Hollander
Foto: Sander de Hollander
Foto: Sander de Hollander
Foto: Sander de Hollander
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant