Afbeelding

DSVP kan thuis wéér niet winnen

Sport 48 keer gelezen

Pijnacker - DSVP kan thuis wéér niet winnen. Het was tegen MVV'27 niet best, er waren maar weinig DSVP passen die aankwamen en het uitverdedigen ging ook niet altijd vlekkeloos.

In de eerste helft kwam DSVP toch na 22 minuten op 1-0. Na een scherpe dieptepas van Chris van Egmond, liep Hozan Hussaini de rechter verdediger van MVV'27 op snelheid voorbij en vrij voor de MVV'27 keeper Glenn Mostert, schoof Hozan de bal langs de keeper in de verre hoek. Een mooie 1-0. In principe was dit het enige wapenfeit van DSVP in de eerste helft. En toch bij deze voorsprong sloop er weer angst in de ploeg.

DSVP liet zich helemaal terugzakken en werden ballen lukraak weggeschoten, waardoor MVV'27 de druk kon blijven opvoeren. Dit resulteerde dan ook in de 36e minuut in de gelijkmaker. Direct na de rust werd de 1-2 gescoord door MVV. Eén van de voorwaartsen van MVV'27 kon zonder tegenstand 4 á 5 verdedigers passeren en de bal voorgeven en uit diens voorzet kopte de MVV aanvaller van dichtbij raak, 1-2. Na 5 minuten blessuretijd floot de scheidsrechter voor het einde. >> Lees meer