Nootpop is een van de gezellige activiteiten die de Nootdorpse Oranjevereniging organiseert. (Foto: Oranjevereniging Nootdorp)
Nootpop is een van de gezellige activiteiten die de Nootdorpse Oranjevereniging organiseert. (Foto: Oranjevereniging Nootdorp)

Oranjevereniging Nootdorp langs de deuren

Actueel 126 keer gelezen

Nootdorp - Vanaf vandaag tot en met zaterdag 2 april gaan de vrijwilligers van de Oranjevereniging Nootdorp weer op pad om donateurskaarten te verkopen. Voor het bedrag van drie euro steun je alle activiteiten van de Oranjevereniging Nootdorp en maak je zelf ook kans op prachtige prijzen bij de loterij.

Wist je dat de Oranjevereniging Nootdorp niet alleen Koningsdag, Nootpop en de kermisweek organiseert, maar ook zorg draagt voor de Dodenherdenking? "Zonder jouw steun zouden deze evenementen niet bestaan", laat Lianne Oostwouder van de Oranjevereniging Nootdorp weten. "De feestelijke evenementen zijn altijd oergezellig en iedereen kijkt daar erg naar uit. Veel Nootdorpers nemen de eerste volle week van augustus zelfs vrij voor de kermisweek!" Dankzij de opbrengst van de donateurskaarten kan de Oranjevereniging Nootdorp weer een mooi jaar tegemoet gaan, zegt Lianne: "Geef dus gul!" De trekking van de loterij is dit jaar wederom tijdens Nootpop. Dit jaar op zondag 28 augustus.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant