Zoon Frank en vader Rinus staan met alle medewerkers al 35 jaar voor betrouwbaar vakwerk.
Zoon Frank en vader Rinus staan met alle medewerkers al 35 jaar voor betrouwbaar vakwerk.
WIN EEN IPAD

Meerbouw levert al 35 jaar eerlijk vakwerk

Algemeen 183 keer gelezen

ADVERTENTIE - De ondernemende bouwlust van de familie Van der Meer uit Pijnacker, voert terug tot de tijd dat opa Jan van der Meer bekendheid verwierf als stratenmaker in het dorp.

Zijn zoon Rinus timmerde ondertussen letterlijk aan de weg bij een aantal bouwondernemingen en begon in 1981 zijn eigen bedrijf Meerbouw Pijnacker BV. Anno 2016 runt hij samen met zoon Frank het bekende aannemersbedrijf waar eerlijkheid, betrouwbaarheid én vakwerk al 35 jaar zeer hoog in het vaandel staan. Het bedrijf opereert op allerlei bouw- en verbouwgebieden in de omgeving van groot Pijnacker-Nootdorp. Momenteel wordt er bijvoorbeeld gewerkt aan een volledig duurzame woning aan de Prunuslaan, de bouw van een complete woonboerderij aan de Nieuwkoopseweg en een schitterende twee-onder-een-kap-woning in Ackerswoude.

Groot en klein
Meerbouw Pijnacker is ook bekend om de bouw- en verbouw van bijvoorbeeld Grand café de Drie Heeren, Telstar Uitgeverij B.V., het gevelwerk van de gemeente Pijnacker-Nootdorp, maar ook de flexplekken, beter bekend als kantoortuinen. De entree van de bibliotheek in Pijnacker; ook dat is maat- en vakwerk van Meerbouw Pijnacker BV. Maar ook kleinschalige klussen worden met zorg en kennis uitgevoerd door Meerbouw Pijnacker. Voor een dakgoot, klein tegelwerk of het vervangen van een kozijn, ben je bij de mannen van Meerbouw Pijnacker BV aan het juiste adres!

Image and video hosting by TinyPic

Contact opnemen
Momenteel heeft Meerbouw Pijnacker BV dagelijks zo'n vijf bouwploegen op de weg. De eventuele wachttijd voor bouw- of verbouwprojecten wordt daarmee beperkt. Toch is het raadzaam om in een vroeg stadium contact op te nemen met Meerbouw Pijnacker BV. Niet op de laatste plaats om goed bouwadvies in te winnen en een plan te maken, dat Meerbouw Pijnacker geheel vrijblijvend met een goed kopje koffie met klanten doorneemt. Bel of mail gerust eens om te vragen naar alle mogelijkheden. 


Win een gloednieuwe iPad
Wil jij kans maken op een gloednieuwe een iPad Air 2 Wifi 16 GB space gray? Vanwege het 35-jarig jubileum van Meerbouw Pijnacker BV verloot het bedrijf binnenkort een prachtige iPad onder alle Facebook likes. Like de pagina van Meerbouw Pijnacker BV en wie weet win jij deze stoere jubileumprijs! Liken kan hier!

Image and video hosting by TinyPic

Meerbouw Pijnacker BV
Heulweg 12
2641 KR PIJNACKER
Telefoon: 015 369 4040
E-mail: info@meerbouw.nl
Website: www.meerbouw.nl


aanbouw – dakkapel – nieuwbouw – verbouw – kozijnen – glas – deuren – badkamers – zolderbetimmering – dakopbouw – dakramen – sloten/cilinders – levering diverse bouwmaterialen – onderhoud – dakbedekking – zink – gevelonderhoud – veranda's/overkappingen – lood – keukens – gevelbekleding – tegelwerk – metselwerk – trappen – groendaken – systeemplafond – loodgieterswerk


Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant