Rachel Wang en haar team serveren overheerlijke gerechten.
Rachel Wang en haar team serveren overheerlijke gerechten.
KORTINGSBON

Voortreffelijk eten bij restaurant Les Cayes in Ypenburg

Algemeen 389 keer gelezen

ADVERTENTIE - Dit "All You Can Eat" restaurant genaamd Les Cayes is nog maar kort op Ypenburg gevestigd, maar heeft in die korte tijd al een zeer goede reputatie opgebouwd. Eigenaar Rachel Wang en haar deskundig team weten de Aziatische keuken tot een culinair hoogtepunt te brengen.

De Chinees-Japanse gerechten met een vleugje Franse invloed  die zij de culinaire fijnproever presenteren zijn van de allerhoogste kwaliteit en gemaakt van de allerbeste ingrediënten. Met recht feestelijk dineren voor de culinaire fijnproever: Je kunt er genieten van de heerlijke gerechten die a la carte te bestellen zijn, maar ook van de gerechten die in buffetvorm te krijgen zijn. Zowel a la carte als bij het buffet zijn er ruime keuzemogelijkheden.

Image and video hosting by TinyPic

Verse sushi's
Deze combinatie is echt een schot in de roos! Ook kunt u heerlijke verse sushi's bestellen, gemaakt van de beste ingrediënten, en vergeet vooral de uitgebreide saladebar niet te bezoeken waar u ruim kunt kiezen uit diverse salades. Als u genoten hebt van de maaltijd, dan staan er voortreffelijke desserts voor u klaar om de maaltijd mee te besluiten. Er zijn vele soorten ijs en andere desserts. Eigenaar Rachel Wang en haar team streven ernaar dat de bezoeker volop kan genieten van de heerlijke gerechten uit de Aziatische keuken en zijn daar volledig in geslaagd. De formule " All You Can Eat" geeft u de mogelijkheid om van al die heerlijke exotische gerechten te proeven en ze te leren kennen. Op dit moment heeft Les Cayes een mooie actie: 'de 2e persoon voor de halve prijs'!

Het restaurant ziet er gezellig uit en heeft een warme uitstraling. Het personeel is uitermate vriendelijk en gastvrij. Restaurant Les Cayes is voor iedereen die van lekker eten houdt een aanrader; laat u verrassen door de overheerlijke gerechten van de Aziatische keuken. 

Reserveren
Restaurant Les Cayes is gevestigd aan de Plesmanlaan 178, (bij Winkelcentrum Ypenburg). geopend: dinsdag-woensdag-donderdag en zondag van 12.00-22.00 uur, vrijdag en zaterdag van 12.00-22.30 uur. Parkeren is gratis voor de deur. Maandag gesloten m.u.v. 2de Paasdag. Vooraf reserveren kunt u via 070- 415 9601. Online reserveren kan via www.lescayes.nl informatie via info@lescayes.nl.

Image and video hosting by TinyPic

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant