Afbeelding

Berkel geeft DSVP weer hoop

Sport 60 keer gelezen

Pijnacker - DSVP heeft met medewerking van Berkel de laatste strohalm gegrepen. Wel nam Berkel bij aanvang het heft in handen door uit een corner de geheel vrijstaande Robert van der Velden de 1-0 aan te laten tekenen.

Er viel voor DSVP, in de eerste helft, maar één echt wapenfeit te noteren. Een vrije trap van Rutger Zeelenberg werd door Jim Jense rakelings over gekopt. Rust 1-0. De tweede helft was nog maar twee minuten oud of de gelijkmaker voor DSVP was een feit. De bal lande op Edo van Rheenen zo in het doel 1-1. DSVP besefte dat er meer in zat en twee minuten later viel de 1-2 te noteren. Gerben van Rossum schoot de bal op de kruising deze lande voor de voeten van Hozan Hussaini die geen moeite had om de bal in het lege Berkelse doel te schieten, 1-2.

Bij een van de spaarzame uitvallen van een verder defensief DSVP werd Jim Jense neergelegd in het strafschopgebied van Berkel. "Strafschop, helaas werd deze gemist door Arjan Hoogendijk. Maar toen Jim Jense via één van de middenvelders van DSVP door een perfecte kopbal vrij werd gespeeld, de keeper omspeelde en de 1-3 aan tekende, was het verzet van Berkel gebroken. Eindstand 1-3. Klik hier voor een breed verslag.