Voetbal in Nootdorp

Sport 102 keer gelezen

Nootdorp - SV Nootdorp verspeelde in de slotminuten de overwinning. Afgelopen zaterdag was koploper Argon in de eerste klasse B op bezoek op Sportpark 's-Gravenhout. De wedstrijd was van begin tot eind spannend te noemen.

Het scoreverloop leverde daar een bijdrage toe en de onderlinge verhoudingen op het veld leek er niet op alsof er met het mes tussen de tanden werd gevoetbald. Pas toen in de blessuretijd van de wedstrijd SV Nootdorp nog op 3-2 stond en Argon gelijk marktte, werden de gemoederen wat verhit. Toen een paar tellen later ook nog een Argon speler flink doorging op SV Nootdorp keeper Bjorn Benard waren de rapen helemaal gaar. Van afstand leek het een slap-stick film, waarbij spelers elkaar achterna zaten richting kleedkamers. De scheidsrechter blies maar gelijk voor het einde waardoor Nootdorp de punten moest delen.

RKDEO boekte een dag later een ruime en verdiende overwinning op Foreholte. In de eerste helft werd eerst nog een doelpunt van Chris Nieuwpoort afgekeurd wegens buitenspel maar voor rust kon de aanhang van RKDEO juichen toen dezelfde Nieuwpoort opnieuw scoorde en het doelpunt nu wel geteld kon worden. Lang kon RKDEO niet genieten want amper 120 tellen later stond de gelijkmaker alweer op het scorebord. Na rust kon RKDEO uitlopen tot 4-1 met doelpunten van Richard de Koning en twee doelpunten van Ryan Lugtigheid.