Afbeelding

DSVP blijft laatste

Sport 101 keer gelezen

Pijnacker - DSVP is, door te verliezen van Verburch uit Poeldijk, er niet in geslaagd om van de laatste plaats af te komen. Het heeft er deze wedstrijd ook niet ingezeten, want DSVP was geen schim van de ploeg die tegen GDA voetbalde.

Vier minuten voor het rustsignaal kwam de bal voor de voeten van Luc van der Knaap van Verburch, die simpel de 0-1 kon aantekenen. Na de rust een zelfde spelbeeld. DSVP creëerde geen kansen en Verburg loerde op de counter, en door die druk maakte Sven van der Meer de 0-2. Trainer de Letter wilde door een dubbele wissel het tij nog doen keren, maar daar was  geen sprake van. In tegendeel, in de laatste minuut maakte Dave Zwinkels, die keeper Tom Bénard omspeelde, er nog 0-3 van. DSVP blijft door dit resultaat op de laatste plaats. Voor een uitgebreider verslag deze link.