Onder andere Xander de Buisonjé, de bekende vloggers van STUK.tv en dj Alvaro treden op tijdens de tentfeesten.
Onder andere Xander de Buisonjé, de bekende vloggers van STUK.tv en dj Alvaro treden op tijdens de tentfeesten.
TELSTAR TV

Programma tentfeesten bekend

TelstarTV 222 keer gelezen

TELSTAR TV - Ook dit jaar pakt de Oranjevereniging Pijnacker weer uit met twee grote tentfeesten in een gloednieuwe oranje feesttent op de Sportlaan. De kaartverkoop is vandaag gestart!

Op 30 april is er een feest met dj's en een optreden van StukTV. Onder het motto "Beatz DE TENT" gaat het vanaf 20.00 uur helemaal los met DJ Alvaro, Housje Boompje Beatje en de Outsiders. De tweede feestavond met het thema "Back to DE TENT" is op 7 mei. Vanwege het zeer succesvolle optreden van "The Originals" vorig jaar, is deze band wederom uitgenodigd. Samen met Xander de Buisonjé beloven ze een echt Vrienden van Amstel Live-sfeertje te creëren. Xander richt exclusief in Telstar TV een woordje tot de mensen uit Pijnacker.

Kaartjes
Op 9 maart (vandaag) start de kaartverkoop met een Early-bird actie. Tijdens deze actie kun je online je toegangskaarten kopen voor beide feesten tegen een gereduceerd tarief van 17,50 euro per kaart. De Early Bird-actie duurt maar een week dus wees er snel bij. Vanaf 17 maart kun je kaarten aanschaffen voor het normale tarief van 19,50 euro per kaart. Dit kan dan ook bij sigarenspeciaalzaak 'Het Moortje' in de Stationsstraat en nog steeds online via de website www.oranjevereniging.org.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant