SV Nootdorp raakt ongeslagen status kwijt

Sport 54 keer gelezen

SV Nootdorp ging op bezoek in en bij de plaatselijke FC 's-Gravenzande. Tot aan de rust hoefde de man van het scorebord niet in actie te komen. Na ongeveer een uur spelen moest Peter Korteling aan de noodrem trekken wat voor 's-Gravenzande een penalty opleverde die ook werd benut.

Een kwartier voor tijd kwam SV Nootdorp toch weer op gelijke hoogte door een doelpunt van Aimen Said. De wedstrijd leek op een gelijkspel uit te draaien maar ca vijf minuten voor tijd kwamen de gastheren weer aan de leiding wat ook de eindstand opleverde, 2-1. Na 17 wedstrijd verloor SV Nootdorp de ongeslagen status van dit seizoen. RKDEO hoefde niet in actie te komen, het veld bij Delft was afgekeurd wegens de vele regen van afgelopen weekend.