Afbeelding

Rick van den Blink en Thomas Reijgersberg stoppen in Avanti 1

Sport 121 keer gelezen

Pijnacker - Aan het eind van dit seizoen zullen Rick van den Blink en Thomas Reijgersberg afscheid nemen van Avanti 1. Rick heeft er dan twee seizoenen op zitten in de hoofdmacht, waarvoor hij tot nu toe 45 wedstrijden speelde en het ongelooflijke aantal van 296 doelpunten maakte.

Thomas stapte voor aanvang van het zaalseizoen 2014-2015 over van Fortuna uit Delft. Hij was tot nu toe namens Avanti 37 partijen actief binnen de lijnen, wist daarin 73 keer te scoren, maar was bovenal een geweldenaar onder de korf.

De beide neven kwamen naar Avanti om hun plezier in het korfballen terug te vinden en hebben daarbij een zeer belangrijke rol gespeeld bij de promotie van Avanti 1 naar de zaalhoofdklasse en handhaving op het veld. Avanti is ze daar dankbaar voor.

Gelukkig zijn er nog vier zaalwedstrijden en een half veldseizoen waarin het publiek van de kunsten van beide korfballers kan genieten. Daarna blijft Rick in elk geval bij Avanti, maar hij zal zijn imposante carriere volgend seizoen op een lager pitje voortzetten. Thomas heeft nog geen besluit genomen over zijn korfbaltoekomst.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant