Twee wedstrijden achter elkaar voor Manon Ballings. Winst met 2 en 1.

Avanti blijft in de race voor kruisfinale

Sport 54 keer gelezen

Pijnacker – De korfballers van Avanti blijven ongeslagen in de Viergang na een 28-22 overwinning op GKV/Economics uit Gorkum. Bij rust was er nog een achterstand van 13-16. Na een sterke tweede helft wordt de einduitslag 28-22.

Na een bliksemstart van GKV stond Avanti al snel op een 1-5 achterstand. Het verschil werd in de eerste helft niet veel groter. GKV kan het hoge tempo in de tweede helft niet volhouden en Avanti gaat erop en erover. Weer een hoofdrol voor Rick vd Blink en Jordi van Zuidam, samen goed voor 17 scores. Met de wedstrijden tegen de concurrenten voor de boeg blijft Avanti in de race voor een plek in de kruisfinales voor promotie naar de KorfbalLeague. Doelpunten: Rick vd Blink (9), Jordi van Zuidam (8), Nikki van Trigt (4), David Post (4), Meike Noorlander (3).