Heren C1 Team van het Jaar met de wisselbokaal uit handen van het nieuwe bestuurslid Leroy Nijhoff die rechts staat.
Heren C1 Team van het Jaar met de wisselbokaal uit handen van het nieuwe bestuurslid Leroy Nijhoff die rechts staat.

HC1 handbalteam van het jaar

Sport 80 keer gelezen

Pijnacker - Na een klinkende overwinning van HS3 op Vires waarmee het team de koppositie houdt in de tweede klasse startte bij Oliveo Handbal de nieuwjaarsreceptie. Het werd gezellig druk in het clubhuis en halverwege nam Leroy Nijhoff, pas benoemd bestuurslid met onder andere communicatie en evenementen in de portefeuille, het woord.

Hij memoreerde dat 2015 een bijzonder succesvol jaar is geweest en dat veel teams de waarderingsprijs 'Team van het Jaar' verdienen. DS1 is gepromoveerd naar de hoofdklasse, HS1 handhaafde zich in de tweede divisie en veel commissies zetten zich in voor de club. De uiteindelijk genomineerden waren HC1 dat vier prijzen in de wacht sleepte, DB1 dat zeer actief is en net terug van een toernooi in Zweden en de organisatie van het geslaagde Eindeseizoensfeest.

Na de lovende woorden brak Leroy de spanning door de winnaar uit de gouden envelop te trekken; HC1 stak er toch boven uit: het beleefde een topjaar onder leiding van coach Mike van 't Hoff. Ze werden NK in de zaal én op het veld, derde op het NK-Beach en ze sleepten de Zuid-Hollandse beker binnen. Daarnaast zijn de ouders allemaal zeer actief binnen diverse commissies en ze organiseerden het NK-veld in eigen huis zó strak dat het Oliveo een compliment van het NHV opleverde.  

Hierna overhandigde Leroy de Nederlandse Kampioenen de wisselbokaal. Danick Snelder die met de Oranjedames zilver won op het WK had wk-drinkbekers achtergelaten voor de talentjes.

HB1 dat in 2015 ook Nederlands Kampioen veldhandbal werd, ontving voor deze bijzondere prestatie oranje kampioensshirts. De commissie vrijwilligerszaken had voor elke vrijwilliger een presentje en aan het eind van de middag ontving waarnemend voorzitter Piet van Adrichem nog een schilderij van erelid Piet van Amen en zijn vrouw Joke.

Oliveo ziet 2016 met vertrouwen tegemoet met een bijna voltallig bestuur. Diverse jeugdteams gooien hoge ogen, HB1 en HA1 spelen jeugddivisie, DS1 knokt om de bovenste plek en HS1 vecht zich omhoog in de tweede divisie. Het genomineerde DB1 staat ruim bovenaan in de tweede klasse en is van plan te promoveren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant