Afbeelding
VIDEO

Delfgauws team wint 28e Trucker Popquiz

Actueel 165 keer gelezen

Pijnacker - De 28e Popquiz in De Trucker in Pijnacker, is zaterdagavond gewonnen door het Delfgauwse team Tjappies Light, bestaande uit Saira en Jan Brankaer. Zij wisten zij met 263 punten (van de totaal te behalen 323 punten) de concurrentie na een enerverende nek-aan-nek race voor te blijven.

Het Delftse team Tjeerd en Joeri werd tweede met slecht twee punten minder, gevolgd door Nootdorps/Haagse team Cindy Lamens en Joost Poels. De popquiz/muziekliefhebbers, waarvan ook een aantal van ver buiten de dorpsgrenzen, kwamen ruimschoots aan hun trekken bij de door Marcel Mulhuyzen en Richard van der Neut samengestelde quiz.

Er was ruimschoots aandacht voor het 50-jarig bestaan van de Nederlandse Top 40 (uit ieder jaar een nummer), er waren wat connectie- en fotorondes, maar de hoogtepunten uit de quiz waren de live ronde van de Nootdorpse talenten Lisa en Tom de Bruijn (zij combineerden de muziek van de ene hit met de tekst van een ander liedje) en de door Wesley Voshol nagefilmde videoclips van Miley Cyrus, Lil' Kleine & Ronnie Flex, Gotye en Julio Iglesias & Willy Nelson, waarin Pijnackernaar Koos Nootenboom als Willy Nelson een hoofdrol vertolkte (helaas van Youtube gegooid wegens auteursrechten, red.) Ook volgend jaar zal de 29e editie van deze populaire popquiz weer plaatsvinden in december.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant