Afbeelding
LEZERSACTIE

Verblijf bij een bewoner op een voordelige en gezellige manier met NightSwapping

Algemeen 12 keer gelezen

ADVERTENTIE - NightSwapping is een netwerk met meer dan 150,000 leden die gratis bij elkaar verblijven door middel van het ruilen van overnachtingen. Er komt geen geld bij kijken waardoor gastheren, gastvrouwen en reizigers kunnen genieten van een authentieke ervaring.

Nightswapping brengt duizenden leden bij elkaar door het uitwisselen van overnachtingen. Profiteer en geniet van een uitgebreide keuze aan appartementen en gastenverblijven in meer dan 160 landen wereldwijd en ontmoet geweldige mensen.

Een leuk verblijf vinden is nog nooit zo makkelijk geweest. Vertel ons uw voorkeuren en laat u verrassen door alle suggesties. Vind u een verblijf dat u leuk vindt, sleep dan naar rechts en kijk of u een match heeft met uw gastheer of gastvrouw.


Lezersactie
Wil jij kans maken op een gratis overnachting via NightSwapping? Stuur een mailtje naar martijn@telstar-uitgeverij.nl o.v.v. NightSwapping en geef aan waarom jij een gratis verblijf moet winnen. De winnaar krijgt morgen (vrijdag) al persoonlijk bericht, dus geef je snel op!


Uit de krant