Paul van Vliet geeft Arthur Venselaar van Bezorggroente.nl hand. Deze leuke deal is een feit.
Paul van Vliet geeft Arthur Venselaar van Bezorggroente.nl hand. Deze leuke deal is een feit.
Bezorggroente.nl

Vers van het land, zó de nieuwe keuken in

Algemeen 45 keer gelezen

ADVERTENTIE - Wie in een mooie nieuwe Italiaanse keuken investeert, moet deze ook meteen inwijden met de beste ingrediënten uit onze streek. Dat vindt Paul van Vliet van de gelijknamige Nootdorpse keukenstudio aan de Laan van Ambacht.

Hij benaderde Arthur Venselaar van Bezorggroente.nl, de webshop in verse groenten en lokale producten uit de regio Oostland. Het ondernemende tweetal sloot deze week een samenwerking. Beiden benadrukken een duurzame relatie aan te willen gaan.

"Als wij vanaf begin 2016 nieuwe keukens afleveren, levert onze nieuwe partner Bezorggroente.nl er een riante krat met streekspecialiteiten bij. Kunnen onze klanten meteen aan de slag. Bovendien maken ze zo kennis met al het moois dat boeren en tuinders en kleine zelfstandige producenten in onze omgeving telen en verwerken. In die 'startkrat' zit van alles wat het seizoen op dat moment levert. Dat kunnen verse kasgroenten zijn, lokale honing, molenmeel, afbakbrood, ambachtelijke groentesoep, sauzen, vruchtgroenten of vers fruit, maar ook recepten van koks" vertelt Paul van Vliet.

Superverse ingrediënten
Het idee voor de samenwerking met Bezorggroente.nl ontstond tijdens de Oostlanddag, waar Pauls PR-adviseur Chantal van der Elst van Elstar communicatie de pakketten van de verswebshop onder ogen kreeg: "Wie van mooie keukens houdt, houdt van kokkerellen. En wie smaak heeft, werkt graag met superverse ingrediënten, het liefst van eigen bodem en uit het seizoen. Zo kwamen we op het idee voor de samenwerking. Een op maat gemaakte krat van Ipse de Bruggen (de Nootdorpse vestiging die wordt gerund door verstandelijk- en meervoudig gehandicapten), gedrukt door Telstar Media maakt het helemaal af."

Wees loyaal koop lokaal
Ook voor de deze herfst gestarte ondernemers Arthur Venselaar en Gabriëlle Duijkers van Bezorggroente.nl is de samenwerking een mooie aanvulling op hun leveringen. Arthur: "Onze lijfspreuk is 'Wees loyaal koop lokaal'. En Keukenstudio Paul van Vliet heeft veel lokale klanten. Voor Bezorggroente.nl is dit dus een mooie gelegenheid om onze pakketten in de regio onder de aandacht te brengen van mensen die graag zelf hun eten bereiden met verse producten die bij ze worden bezorgd."

Schakel tussen de teler en de consument
Bezorggroente.nl is regionaal de schakel tussen de teler en de consument. Arthur: "Vroeg in de ochtend wordt het product in de kas geoogst en gesorteerd om het dezelfde dag bij de consument, aan het bedrijf of op school, te bezorgen." Paul: "Onze klanten waar we volgend jaar een keuken afleveren buiten de regio krijgen uiteraard ook zo'n mooie krat. We zijn immers trots op 'onze' lokale verse producten. Bovendien is het weer eens iets anders dan een bos bloemen of een fles wijn. Dit past perfect bij je nieuwe keuken."

Image and video hosting by TinyPic

Bezorggroente.nl heeft sinds kort ook een mooie grote bus.

Uit de krant