De 19-21 van Nikki van Trigt leek de winnende treffer.

Domper voor Avanti in Arnemuiden

Sport 64 keer gelezen

Arnemuiden -  In de topper tegen TOP heeft Avanti in de slotfase een zeker lijkende overwinning nog uit handen gegeven. Een 19-21 voorsprong twee minuten voor het eind van de wedstrijd bleek toch niet genoeg. De sterke dames van TOP buigen op de valreep de stand om naar een 22-21 overwinning voor de thuisploeg. TOP neemt daardoor de koppositie in Hoofklasse A over van Avanti.

In een aantrekkelijke wedstrijd vechten beide teams keihard voor de overwinning. TOP beschikt over een aantal sterke dames, die veel tot scoren komen. Aan de kant van Avanti zijn het de heren die voor de scores zorgen. Na een ruststand van 9-9 loopt Avanti uit naar 15-19 met nog zo'n tien minuten te gaan en de overwinning lijkt in de tas. Drie scores in de laatste twee minuten doen Avanti toch nog de das om. Eindstand 22-21.

Doelpunten: Jordi van Zuidam(7) , Rick vd Blink(6) , Nikki van Trigt(3) , David Post(3),  Meike Noorlander(1), Stefan Hogervorst(1)