Afbeelding

De nieuwste Kersttrends bij Kok Wonen en Lifestyle

do 10 dec 2015, 12:31 Algemeen

ADVERTENTIE - Nu Sinterklaas het land heeft verlaten, kunnen we de Kerstsfeer weer in huis brengen. Dit jaar zijn er weer overduidelijke trends te spotten in Kerst Wonderland. Bij Kok Wonen en Lifestyle staan deze trends duidelijk voor u gestyled in de winkel. 

Een oude vertrouwde trend is de witte Kerst. Hierbij worden witte accessoires gecombineerd met zilver en antracietgrijs. Deze trend kan chic zijn met glazen stolpen, windlichten met een zilveren rand, glazen kerstballen met pareltjes en glitters bewerkt. Als extra accentkleur worden sfeerlichten in grijstinten toegevoegd. Voor de wat stoerdere witte Kerst worden witte houten lantaarns gecombineerd met moderne houten kerstbomen en aardewerken sfeerlichten.

Dan is er de groene Kerst. Groen in de zin van natuurlijk en naturel. Bij deze trend worden veel natuurlijke materialen gebruikt zoals hout en schapenvachten. Mooie houten onderborden worden gevuld met hertjes, geweien en kandelaars met kaarsen. Glazen kerstballen gevuld met takjes en sneeuw en houten hangers pronken in de kerstboom en een hertenkop siert de wand.

Koperkleurige sfeerlichtjes
De industriële Kerst heeft koper als accentkleur. Stoere windlichten van zwart staaldraad gecombineerd met glazen windlichten met koperdraad. In de boom opengewerkte ballen en op tafel sfeervolle koperkleurige sfeerlichtjes. Om het allemaal af te maken, hangen er open koperdraadlampen boven de eettafel en ligt er een heerlijke dikke plaid in de nieuwe kleur okergoud over de bank.

Niet alleen voor uw eigen kerstaccessoires kunt u naar Kok Wonen en Lifestyle, maar ook voor sfeervolle kerstcadeautjes bent u daar aan het juiste adres. Leuke bijkomstigheid is dat een mooi en rijkelijk ingepakt cadeau van Kok ook nog eens mooi ligt te wachten onder de kerstboom. Kok Wonen en Lifestyle wishes you a very merry, dazzling & desirable Christmas!

Image and video hosting by TinyPic

Uit de krant