Afbeelding

Zondag knusse winterfair bij Du Midi in Delfgauw

Algemeen 95 keer gelezen

ADVERTENTIE - Bij restaurant Du Midi aan de Noordeindseweg in Delfgauw wordt komende zondag 13 december tussen 14.00 en 19.00 uur een sfeervolle winterfair gehouden. Het volledig gratis toegankelijk evenement is een absolute aanrader voor jong en oud.

Philip en Marieke van Domburgh organiseren het winterse kerstspektakel voor de tweede keer. "Vorig jaar was het nog kleinschalig, omdat Marieke bijna moest bevallen, maar dit jaar pakken we gezellig uit", zegt Philip. Er zijn veel kraampjes met uiteenlopende en zeer bijzondere ondernemers.

Veel kraampjes
Aanwezig zijn onder anderen: de groenteboerin van Hoeve Biesland, Jan Bronswijk ofwel de bekende biologische bakker uit de Delftse Hout en Meneer van Ulden van het platenwinkeltje aan de Buitenwatersloot in Delft. Ook de Firma van Buyten en Zin der in zijn van de partij, om te laten zien wat ze allemaal ondernemen met mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Maar ook bloembinderij het Atelier, Tasserij Lankhorst, Delftse Bieren, Rode Rozen en Tortilla's en Fattoria Naturale zijn aanwezig. Betty van Haaften toont leuke brocante meubeltjes en Danuta de Vries uit Pijnacker zorgt voor een creatieve uitspatting.

Kom op de fiets
De band Rapaille zal muzikaal aanwezig zijn en op geheel eigen wijze liedjes spelen. Meneer van Ulden draait tussendoor plaatjes. "Uiteraard vanaf echt vinyl", weet Philip. Natuurlijk pakt Du Midi zelf ook lekker uit: "We schenken goulashsoep, glühwein, chocomelk en smaakvolle Oostenrijkse drankjes. We hebben ook lekkere broodjes worst, dus met recht een echt winterfeest." Kleine tip: Als het redelijk weer wordt zondag, kom dan op de fiets. Kun je meteen een lekkere neut nemen!

Image and video hosting by TinyPic

Uit de krant