Afbeelding

Gezellige kerst- en cadeaumarkt in Pijnacker

Algemeen 114 keer gelezen

ADVERTENTIE - Op zaterdag 12 december organiseert de Ondernemersvereniging Ackershof i.s.m. Star Promotions een leuke Kerstmarkt waaromheen van alles is georganiseerd. Er worden meer dan 60 kramen neergezet op het Raadhuisplein en aan het Emmapark. Al deze kramen zijn versierd en feestelijk verlicht en liggen vol met leuke artikelen. De Kerstmarkt begint om 12.00 uur en gaat door tot 21.00 uur.

Er is veel voor de kinderen te doen o.a. Kerstplacemats maken en meerijden met het Kerstexpress treintje. Er staat overdag ook een levende Kerststal. Twee bands zorgen voor gezellige Kerstmuziek. U kunt gratis warme chocolademelk drinken (overdag) of glühwein ('s avonds) Tussen 17.00 en 19.00 uur trek in een kop heerlijke erwtensoep? Die krijgt u gratis bij Délifrance.

Ook als u overdag bent geweest, is er genoeg reden om 's avonds nog een keer terug te keren, want van 19.00 tot 21.00 uur kunt u komen kijken naar een show van het waterorgel van de Oranjevereniging. Dus kom zaterdag 12 december naar het gezellige hart van Pijnacker. Deze Kerstmarkt wordt mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage uit het Ondernemersfonds.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant