FOTO'S

Voetbal in Nootdorp

Regio 248 keer gelezen

Nootdorp - Beide Nootdorpse teams speelden afgelopen weekend buiten de Gemeente grenzen. SV Nootdorp ging in Alphen aan den Rijn op bezoek bij ARC. Op een winderig, koud en zwaar veld was het voetbal niet adembenemend en hoefde de man van het scorebord niet in actie komen.

De wedstrijd eindigde in dezelfde stand zoals deze begonnen was, 0-0. Door dit gelijkspel blijft SV Nootdorp wel koploper maar ziet concurrent Argon op 1 punt naderen. Op de laatste reguliere speeldag aanstaande zaterdag komt laagvlieger Valken'68 op bezoek op sportpark 's-Gravenhout. Als de uitslag gunstig is belooft het een lange gezellige 3e helft te worden.

RKDEO ging in Den Haag op bezoek bij Laakkwartier die zich verrassend in de top-3 heeft gepositioneerd. De wedstrijd begon niet zo slecht met enkele kansjes voor RKDEO. Na een kleine 10 minuten verstapte Jerome Alderding zich en moest vervangen worden. Voor rust kwam RKDEO eerst op achterstand maar maakte binnen enkele minuten twee doelpunten van Twan Greeve en Bill Duah. Vlak voor tijd legde de leidsman de bal op de stip nadat hij hands binnen de 16 meter had geconstateerd van Maikel Lorsheijd, Laakkwartier maakte gretig gebruik van het presentje en maakte de gelijkmaker, 2-2.

Na rust kon Laakkwartier uitlopen naar een 6-2 voorsprong waarbij gezegd moet worden dat na een uur spelen aanvaller Tom Simonis werd ingebracht maar 11 minuten later na enkele stevige duels alweer geblesseerd naar de kant moest en RKDEO met 10 man verder moest spelen. In de slotminuut maakte Lars van Noppen nog de 6-3.