Britt de Vette en Mariska Schouten van Kraamzorg de Toekomst voor het pand aan de Markt in Nootdorp.
Britt de Vette en Mariska Schouten van Kraamzorg de Toekomst voor het pand aan de Markt in Nootdorp.

Kraamzorg de Toekomst nieuw op Nootdorpse Markt

vr 4 dec 2015, 13:26 Algemeen

ADVERTENTIE - Kraamzorg de Toekomst is er om u een prettige en rustige kraamtijd te geven. "Wij zorgen voor u en uw baby, maar ook voor uw bezoek en uw huishouden. Daarnaast geven wij u deskundig antwoord op al uw vragen over voeding, verzorging enzovoort", zo vatten Britt de Vette en Mariska Schouten het uitgebreide takenpakket van Kraamzorg de Toekomst samen.

"Wat wij precies doen en hoe wij u helpen? Dat spreken we van te voren samen af. We passen onze professionele zorg zoveel mogelijk aan uw wensen en behoeften aan. Samen zorgen we ervoor dat u de kraamtijd heeft die ú graag wilt", meldt Britt enthousiast via Telstar Online aan toekomstige ouders in onze regio.
                                
Gratis kraamcadeau
Kraamzorg de Toekomst werkt in de regio Pijnacker, Nootdorp, Delftgauw, Oude Leede, Ypenburg en Den Haag. "Twijfelt u of u binnen ons werkgebied woont? Neem dan contact met ons op. U kunt ons mailen naar info@kraamzorgdetoekomst.nl of tijdens kantooruren bellen met 015-3647282. Kom ook eens langs bij ons op Markt 55a in Nootdorp. Meld u nu aan voor kraamzorg en ontvang een gratis kraamcadeau"', aldus Mariska.

Uit de krant