Afbeelding

Dorpsgenoot (22) ernstig gewond na val van viaduct

Actueel 129 keer gelezen

Den Haag/Delfgauw - De politie zoekt getuigen van een ongeval op de Utrechtsebaan in Den Haag in de nacht van zaterdag 28 op zondag 29 november. Rond 03.20 uur ontving de politie een melding van een persoon die op de Utrechtsebaan zou liggen. Onder een viaduct op de rijbaan troffen agenten een gewonde 22-jarige man uit Delfgauw aan.

De man is naar het ziekenhuis vervoerd. Naar verluidt heeft het slachtoffer onder andere zijn nek op twee plaatsen gebroken en ligt hij maandagmorgen nog steeds in coma. Familie en vrienden van het slachtoffer zijn erg geschokt en aangeslagen door het dramatische ongeval. "Hoe een avond ineens een andere wending kan krijgen. Sterkte maatje, we duimen voor het beste, je bent in goeie handen", zo schrijft iemand op de Facebookpagina van het slachtoffer.

Onderzoek
De politie onderzoekt hoe de man op de rijbaan terecht is gekomen en verrichtte een sporenonderzoek en een buurtonderzoek. De man had kort daarvoor met vrienden een horecagelegenheid bezocht in het centrum van Den Haag en was voor het laatst gezien in de nabijheid van het Centraal Station. Het vermoeden bestaat dat het slachtoffer naar beneden is gevallen van het viaduct. De politie onderzoekt de toedracht en komt graag in contact met getuigen.

Wie kan ons meer vertellen over dit incident? Mail naar redactie@telstar-uitgeverij.nl

Image and video hosting by TinyPic

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant