Jorna Blokland uit Nootdorp krijgt een een cursus Nederlandse gebarentaal van 100 % NL. Foto: Facebook
Jorna Blokland uit Nootdorp krijgt een een cursus Nederlandse gebarentaal van 100 % NL. Foto: Facebook
AUDIO

Jorna Blokland uit Nootdorp wint wens op 100% NL

Actueel 258 keer gelezen

Nootdorp - De wens van Jorna Blokland uit Nootdorp tijdens de actie Wens Het & Krijg Het op radiozender 100% NL was duidelijk: een cursus Nederlandse gebarentaal.

"Van jongs af aan heb ik al een fascinatie voor gebarentaal. Nu ik mijn opleiding tot onderwijsassistente bijna heb afgerond, zou ik heel graag de Nederlandse gebarentaal beter willen beheersen om zowel op een school voor zeer moeilijk lerende kinderen als een school voor kinderen met een auditieve beperking te kunnen werken. Dit is de mooiste baan ter wereld en dankzij ondersteunende gebaren of volledige gebarentaal kunnen ook deze prachtige kinderen zich verder ontwikkelen."

Tijdens het programma van 100% NL dj Marjon Keller werd de naam van Jorna omgeroepen en daarmee kreeg Jorna 30 minuten de tijd om naar de studio te bellen. Zij belde binnen de gegeven tijd naar de studio en daarmee komt haar wens in vervulling. 

Wensen op 100% NL
Tot en met vrijdag 4 december laat 100% NL tijdens Wens Het & Krijg Het, de Sinterklaaseditie nog de meest gevarieerde wensen in vervulling gaan. In totaal zijn er tot nu toe ruim 10.000 wensen bij 100% NL binnengekomen. Luisteraars kunnen nog tot en met vrijdagmiddag 4 december hun mooie, kleine of bijzondere wens insturen. Ga naar 100p.nl of de Facebook-pagina om de uitzending terug te luisteren en alle uitgekomen wensen te bekijken. Wens Het & Krijg Het, van maandag 16 september tot en met vrijdag 4 december op 100% NL.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant