Afbeelding

Onderzoek: 'Vrouwen willen retroseksuele minnaar'

Regio 77 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - De meeste moderne vrouwen in onze regio zijn eerder op zoek naar een retroseksuele dan een metroseksuele minnaar, zo onthult datingsite Victoria Milan vandaag aan onze krantenredactie.

De meerderheid zegt geen man te willen die zich druk maakt over wat hij eet, zijn haar verft of een gladgeschoren bovenlichaam heeft. Acht van elke tien ondervraagde vrouwen is op zoek naar een volwassen minnaar die in bed graag domineert.

"Retroseksueel is het nieuwe zwart in de uitgaanswereld. Denk hierbij aan Vince Vaughn, Ryan Gosling, Javier Bardem of Matthew McConaughey. Een ruw, mannelijk uiterlijk, een wie-dan-leeft-die-dan-zorgt houding, een spannend lichaam en een volwassen, beschaafde benadering van  vrouwen zijn een dodelijke combinatie", vertelt men aan onze redactie.

Peter Pan-complex
"Hij verft zijn haar niet en hij heeft geen gladgeschoren gezicht of bovenlichaam en hoewel hij zich niet druk maakt om mode, geeft hij er net genoeg om dat hij er altijd geweldig uitziet als hij de deur uitgaat. Hij kan een toilet of een auto repareren en hij heeft absoluut geen Peter Pan-complex."

Hoewel het lijkt of de retroseksuele man de ideale man is, zijn er toch twee dingen die de warmbloedige vrouw aan hem zouden willen veranderen. 68 procent van de ondervraagde vrouwen zou liever hebben dat hun man minder wat minder in sportwedstrijden geïnteresseerd was, en 59 procent van de dames zou willen dat hij zelf iets meer tijd doorbracht in de sportschool.

Borsthaar
"Vrouwen willen een echte man. Iemand die haar vasthoudt, haar beschermt, haar veel plezier in de slaapkamer kan geven en die zich als een heer gedraagt als ze uit eten gaan. Een man die voor een vrouw kan zorgen en een peertje kan verwisselen zonder dat hij zich zorgen hoeft te maken of hij zijn borsthaar weer moet laten harsen," aldus een zegsman van Victoria Milan tegenover onze krant.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant