Afbeelding

Buurvrouw betrapt woninginbrekers Kroosvaren

Actueel 230 keer gelezen

Nootdorp - Een bewoonster van het Kroosvaren betrapte gisteren inbrekers in de woning van buren en belde meteen de politie. De inbrekers vluchtten weg, maar zagen toch kans om sieraden en een kluis buit te maken.

De politie zoekt getuigen van deze inbraak die plaatsvond op zaterdagavond rond 20:30 uur. De getuige hoorde gestommel in de in de woning, terwijl de bewoners niet thuis waren. Toen ze in de woning onbekende stemmen hoorde belde ze meteen 112. De inbrekers maakten zich uit de voeten. Hun buit bestond uit sieraden en een kluis. Agenten stelden meteen een onderzoek in naar de gevluchtte verdachten maar troffen hen niet meer aan. Rechercheurs deden in de woning een sporenonderzoek.

De politie is opzoek naar meer getuigen van deze inbraak. Heeft u bijvoorbeeld de inbrekers zien vluchten? Of misschien heeft u mensen zich verdacht zien gedragen op de avond of in de dagen voorafgaand aan de inbraak? Bel om uw informatie door te geven aan de politie met 0900-8844. Geeft u liever uw tip anoniem door? Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant