De situatie ter plekke.
De situatie ter plekke.

Kinderachtig zeg, boswachter!

Actueel 57 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Een sportieve ondernemer uit Nootdorp is vanmorgen zonder pardon op de bon geslingerd in het Balijbos. Hij reed volgens de boswachter met zijn mountainbike een stukje over het wandelpad. Hij kreeg een rekening van maar liefst 90 euro gepresenteerd.

Op Facebook doet hij zijn verhaal: "Vanochtend even wezen mountainbiken, eerst naar Zoetermeer, terug via het Balijsbos. Achter de Langelandseweg werd ik aangehouden door een boswachter, ik fietste waar het niet mocht, het was een wandelpad. Op mijn vraag waar ik dan wel mocht fietsen wees hij naar het fietspad... Maar daar liepen wandelaars, met loslopende honden (zoals zo vaak). Op mijn vraag of dit wel mocht antwoordde de ambtenaar, dat wandelaars wel op het fietspad mogen wandelen, als er geen alternatief is. Ik antwoordde dat dat er wel was, want daar fietste ik blijkbaar op, maar dat de wandelaars dan vieze voeten kregen en dus maar het fietspad opgingen. Dat mag dus blijkbaar wel."

"In de tijd dat wij discussieerden hebben wij meerdere wandelaars met loslopende honden voorbij zien komen. (Gelijk ook klacht over ingediend.... Of zal het helpen... Ik betwijfel het!) Daar zou de boswachter tegen gaan optreden... Nadat ik de bon van € 90,00 had gekregen! Kortom... Wandelaars met ander alternatief mogen op het fietspad. Fietsers zonder alternatief krijgen bekeuring en moeten ergens anders heen. Want de wandelaars hebben klachten.... En wij... Ach wij moeten maar uitzoeken !"

Image and video hosting by TinyPic

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant