Afbeelding

Landrijk Cottage, sfeervol en exclusief wonen in Ackerswoude

vr 20 nov 2015, 13:01 Algemeen 30 keer gelezen

ADVERTENTIE - Het aftellen is begonnen; de datum van de start verkoop van deelplan Landrijk Cottage is bekend: zaterdag 28 november aanstaande van 11.00 tot 13.00 uur in Het Witte Huis te Pijnacker. Het moment dat het plan uitgebreid wordt gepresenteerd aan de hand van sfeerimpressies en plattegronden en geïnteresseerden hun vragen kunnen stellen.

Landrijk Cottage is een plan van 39 royale herenhuizen, twee-onder-één-kap villa's en vrijstaande villa's in Pijnacker. Een fraai, architectonisch schouwspel. Sfeervol, bijzonder, opvallend en eigentijds. Bij dit ontwerp is gekozen voor de Engelse cottagestijl. Deze stijl kenmerkt zich door gebruik van bijzondere vakwerken in gevels, hoge schoorstenen en keimwerk (wit geschilderde gevels). Daarnaast zijn er ook villa's met een fraai landelijke riet gekapt dak.

Eigentijdse indelingen
Landrijk Cottage maakt onderdeel uit van een groter geheel; Ackerswoude. Een nieuwe wijk in Pijnacker. Dit deelplan is met de Engelse stijl een kenmerkend punt; iets waar we trots op zijn. Bij het ontwerpen van de plattegronden is het woonplezier van de bewoners als uitgangspunt genomen. Nieuwe eigentijdse indelingen met woonkamers en leefkeukens waarbij door openslaande deuren binnen en buiten bij elkaar betrokken wordt. Ruime verdiepingen met royale slaapkamers en badkamers.

Centraal in Pijnacker
Goede bereikbaarheid is uiteraard ook essentieel. De wijk is zowel met de auto als met openbaar vervoer goed te bereiken. De snelwegen A13, A12 en A4 bereikt u binnen een paar autominuten, alle delen van de Randstad zijn daarmee snel aan te reizen. Op loopafstand is metrostation Pijnacker Centrum en de Randstadrail rijdt binnen twintig minuten naar het centrum van Den Haag of Rotterdam. De reis naar Zoetermeer duurt zelfs maar elf minuten. Om in het karakteristieke centrum van Delft te komen vertrekt ieder kwartier de bus. Uiteraard blijft de fiets ook altijd een goede optie als je zo centraal woont als in Landrijk Cottage.

Voorzieningen
Op maar drie 'fietsminuten', is het sfeervolle centrum van Pijnacker met een groot aanbod van voorzieningen in winkelcentrum Ackershof. Ook sportvoorzieningen, kinderopvang, scholen en groengebieden zijn in en rond Ackerswoude rijk bedeeld. Wonen in een van de 39 woningen van Landrijk Cottage is hoe dan ook een feest.

Voor meer informatie: www.landrijkcottage.nl

Uit de krant