Afbeelding

Nieuw Energieloket voor Haaglanden

Regio 67 keer gelezen

Pijnacker - Voor inwoners van Haaglanden is er vanaf woensdag 18 november een regionaal energieloket: Woonwijzerwinkel.nl. Hier kunt u terecht voor alle informatie over energieverbetering aan uw woning.

Om de start van dit energieloket te vieren stond er van 11.00 tot 12.00 uur een speciale Woonwijzerwagen met een mobiele showroom op de markt in Pijnacker. Wethouder Jaap van Staalduine promootte daarbij het energieloket en het gemeentelijk energieadvies. 
 
Energieloket vervangt energiek Pijnacker-Nootdorp
Het regionale energieloket vervangt het gemeentelijke energieloket Energiek Pijnacker-Nootdorp. "Het regionale energieloket biedt meer service en gemak aan u als inwoner", aldus wethouder Jaap van Staalduine. "De Woonwijzerwinkel heeft de nieuwste informatie en producten over energiebesparing. Ook is het loket bemand met professionals, zodat u er direct terecht kunt met vragen over duurzame oplossingen aan uw woning. Bovendien is er in dit energieloket ook ruimte voor projecten en ideeën van inwoners en ondernemers uit Pijnacker-Nootdorp. Het biedt dus twee vliegen in één klap."
 
Gemeentelijk energieadvies blijft
Wethouder Van Staalduine benadrukt dat met het regionale energieloket onze gemeentelijke acties doorlopen. "Ook nu nog kunnen inwoners een gemeentelijk gesubsidieerd advies aanvragen. Bij het gemeentelijk advies komt een energieadviseur bij u thuis langs. Daar bekijkt hij alle mogelijkheden van energiebesparing voor uw woning en geeft aan wat het u oplevert en wat het kost. Zo voorkomt u een verkeerde beslissing en neemt u de voor u juiste maatregelen." 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant