Logo telstar-online.nl
Geef je concurrenten het nakijken is het nieuwe boek van Tineke Rensen.
Geef je concurrenten het nakijken is het nieuwe boek van Tineke Rensen.

Boekpresentatie Tineke Rensen en Jeroen Windmeijer

  •   keer gelezen

ADVERTENTIE - Vrijdag 20 november van 19.30 tot 21.00 uur presenteert Tineke Rensen uit Oude Leede bij Boekhandel Van Atten haar boek "Geef je concurrenten het nakijken".

Onder het genot van een snack en een drankje zal Tineke in de winkel aan het Emmapark een korte impressie geven over de totstandkoming van het boek en haar studie naar de ingrediënten voor succesvol ondernemen. Aanmelden voor de presentatie en signeersessie kan via deze link.

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

Signeersessie Jeroen Windmeijer
Zaterdag 21 november van 13.00 tot 14.30 uur presenteert de geboren Pijnackernaar Jeroen Windmeijer zijn debuutroman, 'Bekentenissen van Petrus'. Aanmelden voor deze presentatie en signeersessie bij Boekhandel Van Atten is niet noodzakelijk. Het boek van Jeroen Windmeijer is begin juni verschenen en inmiddels al meer dan 3000 exemplaren zijn verkocht van zijn boek. 

Het is een Da Vinci Code - achtige thriller die zich in Leiden afspeelt. De 'Bekentenissen van Petrus' is daadwerkelijk een echte pageturner! Jeroen Windmeijer is antropoloog en publiceerde eerder pancho's, panfluiten en paardenstaarten over zijn onderzoek onder de hooglandindianen van Otavalo. Hij werkte enkele jaren als reisleider en is nu werkzaam als docent godsdienst en maatschappijleer op een middelbare school in Leiden. 

Meer berichten