Foto: (in scène gezet)
Foto: (in scène gezet)

Geschrokken vader woedend over rijgedrag Tolhek: "We hadden bijna een kind minder gehad"

Actueel 78 keer gelezen

Pijnacker - Een inwoner van Pijnacker is zich vanmorgen een ongeluk geschrokken. Op de redactie van Telstar lucht hij zijn hart over gevaarlijk weggedrag op de Gantellaan in de wijk Tolhek hedenochtend.

"Vanmorgen bracht mijn vrouw onze kleuter te voet naar de basisschool de Ackerweide aan de Gantellaan. Bij het oversteken moest mijn vrouw onze kleuter met een oerkracht wegtrekken", begint hij zijn verhaal.

Koffie
"Dit omdat een vrouw met een vol bruin kort kapsel in een zilveren stationwagen, wellicht een Opel, het nodig vond om met volle vaart vooruit uit te parkeren, terwijl ze naar achter over haar schouder keek. Als mijn vrouw nog geen koffie had gedronken, dan hadden we misschien een kind minder gehad. De "dame" in kwestie is na een tirade van mijn vrouw gewoon weggereden", zo laat hij weten.

Uitkijken
De betrokken familie hoopt dat mensen zich bewust zijn dat de Gantellaan in Tolhek vlakbij een school ligt, maar daarnaast iedereen überhaupt goed uitkijkt in kinderrijke woonwijken in Pijnacker-Nootdorp.


Reactie man bestuurster
De man van de bewuste bestuurster is van mening dat bovenstaand verhaal geen juiste weergave is. Hij schrijft op Facebook: "De vrouw in de auto is mijn vrouw. Ze heeft absoluut niet hard gereden en het lijkt mij niet helemaal het juiste verhaal. Oversteken doe je niet tussen auto's door, en zeker niet met kleine kinderen. Mijn vrouw rijdt nooit hard en zeker niet bij school.Ze heeft vanmorgen ook onze twee jongens naar school gebracht", zo laat hij weten.

Image and video hosting by TinyPic

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant