Afbeelding

Start verkoop Boszoom Zilverspar

ma 16 nov 2015, 14:45 Algemeen 17 keer gelezen

ADVERTENTIE - Boszoom maakt onderdeel uit van de nieuwe wijk Keijzershof en is gelegen in Pijnacker. Pijnacker heeft een unieke ligging tussen drie rijkswegen A4, A12 en A13, is goed ontsloten door openbaar vervoer en ligt op een steenworp afstand van Rotterdam Airport. Steden als Rotterdam, Den Haag, Delft en Zoetermeer met alle grote voorzieningen liggen vlakbij en zijn uitstekend per auto en openbaar vervoer bereikbaar.

In deelgebied Boszoom in de wijk Keijzershof start ontwikkelaar Heijmans de verkoop van een volgende fase. Dit betreffen 19 royale ééngezinswoningen type Zilverspar met een beukmaat van 6 meter breed en een woonoppervlak vanaf 132 m².

Deze ruime hoek- en rijwoningen zijn gelegen aan de Faunalaan en beschikken over grote kavels eigen grond met een zonnige achtertuin georiënteerd op het zuiden. Iedere woning heeft een eigen parkeerplek op het gemeenschappelijk binnenterrein. De woningen zijn voorzien van vloerverwarming, zonnepanelen, automatische huisbesturing en tegelwerk & sanitair. Naar wens zijn de woning nog uit te breiden met uitbouwen aan de voor- zij- en achtergevel en ook kan er gekozen worden voor een puntgevel of dwarskap. Kortom genoeg mogelijkheden om de woning een eigen gezicht te geven.

De koopsommen van deze woningen starten vanaf circa € 289.500,- von. De verkoop start donderdag 19 november a.s. tussen 17:00 en 19:00 uur in het infocentrum Keijzershof aan de Raaigras 2 te Pijnacker.

Image and video hosting by TinyPic

Uit de krant